Noo, czy jakoś tak, chciałam zarymować 🙂
Sezon grillowy jeszcze trwa, więc chcę się podzielić przepisem, który nie zajmie Wam więcej niż pięć minut. Moi goście znają to doskonale, bo często ta pasta była na naszych plenerowych imprezach. W smaku jest wyśmienita, uwielbiam to jeść.
Potrzebujemy tylko;
mięciutkie avocado
trzy ogórki kiszone
pół cebulki
szczyptę przyprawy do potraw np. Kucharek (wiem, wiem, niektórzy nie uznają 😉 )
Przekrojone avocado wyjmuję łyżką ze skórki, wkładam do miski, ugniatam. Kroję ogórki, cebulkę, następnie wsypuję do miski gdzie jest avocado i mieszam, posypuję przyprawą i można podawać.
Moja propozycja nie jest najbardziej fit, bo podana na bułce, ale raz na jakiś czas chyba można, cooo ? 🙂
Ps. Nie sugerujcie się wyglądem, bo może kolor nie jest zachęcający, ale jest pycha! Uwielbiam avocado w tej postaci i w koktajlach ♥ Co o tym sądzicie?
Buziaki
Kasia ♥
2 komentarze
Kasia
19 lipca 2016 - 11:58 amJa też należę do miłośników avocado ❤️ Tej pasty nie znałam, muszę spróbować ??
kate can ♥
19 lipca 2016 - 12:21 pmKoniecznie, polecam :-*